F. A. Q.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Brazilian Butt Lift operatie of onze producten? Misschien vindt je dan het antwoord op je vraag hier beneden. Zo niet, zijn wij ook via email en whatsapp bereikbaar voor advies.

F. A. Q.

Wat voor betalingsmogelijkheden bieden jullie aan?

Wij bieden standaard iDEAL aan als betaalmethode. Daarnaast kun je gebruik maken van betalingen via, Mastercard, Visa, contant en een overboeking.

 

Hoe zijn jullie te bereiken?

Doorgaans zijn wij 5 dagen in de week bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur via whatsapp op telefoon nummer 0641913085.
Per e-mail zijn wij altijd bereikbaar! Voor klanten van BBL Matras Nederland met een lopende bestelling garanderen wij dat een e-mail altijd binnen 24 uur wordt beantwoord.

 

Hoe lang is de levertijd?

Onze gemiddelde levertijd tijdens de Corona periode is uiterlijk 3 werkdagen. Dit kan in het geval van feestdagen of onmacht langer duren.

 

Hoeveel is de verzendkosten?

De verzendkosten is voor het BBL Matras in heel Nederland 20 euro.

 

Kan ik een bestelling retourneren en wat voor kosten zitten daar aan verbonden?

Het is alleen mogelijk om een bestelling te retourneren in het geval van productie schade en schade tijdens levering. Mocht u het matras willen retourneren, dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. U kunt in dit geval met ons contact opnemen via whatsapp of email.

 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Wij leveren enkel binnen Nederland. Levering in België is onder voorbehoud. Neem hierover contact met ons op. 

 

Wat zijn de afmetingen van het matras?

Onze matrassen zijn verdeeld in twee stuks. Het bovengedeelte is 90 x 70 cm en het onderste gedeelte is 90×70 cm.

 

Hoe zwaar is het matras?

Het matras weegt in totaal 8 kilo. Beide helften van het matras wegen ieder 4 kilo.

 

Waar is het matras van gemaakt?

Het BBL matras bestaat uit een combinatie van koudschuim en traagschuim met een antraciete hoes met antislip laag eromheen. Voor meer informatie bekijk de ‘home’ pagina.

 

Hoe moet ik het matras neerleggen?

Je kunt het matras bovenop je gebruikelijke matras leggen, zodat je hoger komt te liggen. Ook is het mogelijk je normale matras weg te halen van het bed en het BBL matras hier neer te leggen.

 

Heeft het matras een bepaalde ondergrond nodig?

Het matras is geschikt voor verschillende ondergronden en zal niet wegglijden door de antislip laag aan de onderkant van het matras.

 

Hoelang kan ik het matras gebruiken?

Het matras is geschikt om tijdens de gehele herstelperiode te gebruiken.

 

Mag ik mijn gekochte spullen ruilen? 

Nee, aangezien het BBL Reispakket een hygiënisch product is, kan deze niet worden omgeruild.

 

 

Kan ik het BBL matras eerder inleveren dan de afgesproken huurperiode?

Ja, je kunt het BBL matras eerder inleveren dan je afgesproken huurperiode. Voor iedere week dat je het BBL matras eerder inlevert, ontvang je 25 euro terug. Een volle week bestaat uit 7 dagen. Zorg wel dat je dit optijd aangeeft bij BBL Matras Nederland. 

 

 

Kan ik mijn BBL Matras huurperiode verlengen? 

Ja, je kunt je BBL matras huurperiode verlengen. Dit gaat per 2 weken verlenging voor een bedrag van 75 euro. Zorg wel dat je dit ruim optijd aangeeft bij BBL Matras Nederland.